top of page

tors 03 juni

|

Stäket

YinYoga - Livskraft till Sommaren

Nu finns möjligheten att delta i YinYoga under 4 torsdagar i rad med start 3 Juni.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
 YinYoga - Livskraft till Sommaren
 YinYoga - Livskraft till Sommaren

Tid och plats

03 juni 2021 18:30 – 24 juni 2021 20:00

Stäket, BONÄS BRYGGA 1, 176 75 Järfälla, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Väck den inre energin till sommaren, balansera och hitta in i din egen kraft och lust med återhämtande, meditativ och djupgående YinYoga. I yinyoga går vi långsamt och inkännande in i varje position med stöd av bolster och filtar, för att hitta in i vår inre mottande, receptiva och avslappnade natur. Yinyogan utgår från den traditionella kinesiska medicinens syn på kroppen som en del av naturen och naturens element. Yinenergin har under en längre tid varit eftersatt i vårt samhälle. Vi har hyllat effektivitet och drivits av prestation, av Yangkraften. Yin behöver vi för att balansera upp allt som överdriven fokus på yang kan leda till: utbrändhet, trötthet, stress & oro. 

I denna YinYoga kurs på 4 tillfällen får du möjlighet att bekanta dig med och balansera upp din inre jord, ditt inre vatten, din eld och luftelementet. Samtidigt som vi jobbar med energiflöden i kroppen, kommer vi åt spänningar i bindväv, muskler och leder, främst i höft och axlar/nacke. Vi stärker även upp organen och kroppens inbyggda förmåga att läka sig själv. YinYoga är en meditativ yogaform med kroppen som ingång. Kursen passar därför dig som behöver tid att bekanta dig med din kropp, som vill öka smidigheten och samtidigt lyssna till behoven av frid, lugn och stillhet.

Kursstart: Tors 3/6 kl 18:30 - 20:00. Kursen pågår 4 torsdagar i rad

Ingår i kursen: • 4 yinyoga program för jord, vatten, eld och luft • Inspelade program att göra hemma under 1 månad efter kursen är slut • Tips på meditationer & stärkande övningar i vardagen

Investering: 880 kr

Bokning och betalning: Du bokar genom att anmälan dig här via EK Soulspace hemsida. Betalningsupggifter delas efter geomförd bokning.

Om läraren: Jonna har instruerat yoga i över 20 års tid. Hon drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande. Som lekfull & inkännande yogini använder hon inte bara yoga, utan även meditation, andningsövningar och healing. Jonna har en unik förmåga att kärleksfullt vägleda dig genom yogaklassen på ett tillåtande och lyhört sätt. Hon är omtyckt för sin värme och empati, och du går ifrån klassen med en helhetskänsla av välmående, lugn och kraft som håller i sig långt efter att passet är slut.

Dela detta evenemang

bottom of page