top of page
Shadow on Concrete Wall

Våra Lärare

anna-maria.jpg
sommar2021_linda_1_edited.jpg
caspar2.jpg

Anna-Maria AhlgrenAnna-Maria är en av grundarna till EK Soulspace och certifierad kundaliniyogalärare från Kundalini Shakti Stockholm. Anna-Maria håller i Kundaliniyoga på måndagar ihop med Moa och hon leder även Kirtans med Linda. Hon har även lärarutbildning i HathaYoga och mer än 10 års erfarenhet av Yoga och meditation.

Linda SwahnLinda är en av grundarna till EK Soulspace och Certifierad instruktör i Mediyoga- (2011), Bikram- (2013) och Hathayoga (2014). Hon arbetar med fokus på den inre processen via yoga och meditation och vill hjälpa människor till läkning och ett mer autentiskt uttryck genom självtillit och tillit till livet. Linda har lång erfarenhet av att arbeta med sång och musik i terapeutiskt syfte och som uttryck för det undermedvetna.

Caspar SwahnCaspar studerar Indisk klassisk musik hos Manish Pingle och har studerat toning och kontemplativ övertonssång hos David Hykes. Caspar leder Ljudmeditation på måndagar och Workshops i Ljudhealing och toning tillsammans med Linda. 
Caspar är verksam inom tech-industrin och värnar om medveten och hållbar teknikutveckling och användning.

 

bottom of page